Mark
 
           Winter 

Sport

Door te sporten en fit te zijn, kun je je beter wapenen tegen de buitenwereld. Tegen stress bijvoorbeeld. Maar een goede conditie kan ook van binnenuit een mens versterken, door een verhoogde weerstand en een sterker immuunsysteem. Sporten en bewegen is kortom goed voor de mens en een belangrijk onderdeel van mijn plan van aanpak en mijn visie. 

 Je conditie opbouwen kan bij mij op verschillende manieren. Het kan in een groep, maar ook als individu. De volgende methodieken kan ik aanbieden:

  • Groepslessen (aerobics hi-low, bbb, spinning, aquarobics, xco en nog vele varianten) 
  • Kracht- en/of conditietraining 
  • Sportverzorging en massage (NGS)
  • Basis Middelbare en Beroepsonderwijslessen 
  • Sport specifieke trainingen 
  • Functional movement: dat kan van alles zijn. Van wandelsessies tot heel persoonlijke bewegingsplannen 


Personal Coaching

De meest efficiënte manier om iemand weer in balans te brengen met zijn – of haar – eigen persoonlijke natuur is personal coaching. Hierbij creëert iemand weer een nieuwe werkelijkheid over hoe ze het beste kunnen bewegen en eten. 

Er zijn al verschillende organisaties die hun eigen gezondheidscultuur uitdragen, dat is leuk, want je hoort ergens bij, maar dat kan alleen succesvol zijn als het individu in de organisatie niet vergeten wordt. Iedereen heeft een eigen plek in de cultuur en in de natuur. 

Ook ik leer elke dag meer over de wereld waarin wij leven en hoe wij hierin het beste tot ons recht komen. Ik wil mijn kennis graag doorgeven aan mensen om ze te laten groeien, om ze beter en fijner in hun vel te laten zitten en het leven zo fit en gezond mogelijk tegemoet te treden.