Mark
 
           Winter 

Over Mark


Mijn naam is Mark Winter, geboren in Naarden, getogen in Almere en Trainer-Coach in de volle betekenis van deze twee woorden. Voor mij betekent dat met zorg en aandacht mensen leren hun lichaam te begrijpen, ze laten zien wat de mogelijkheden zijn en ze het plezier voor sporten te laten (her)ontdekken. Het is wat ik het liefste doe én waar ik goed ik ben. Waar ik het voor doe? Mensen fit en goed in hun vel te zien met lichaam en geest in balans. 

Natuur

Mijn filosofie is dat alles met elkaar samenhangt, dus dat ook wij deel uitmaken van de natuur en we dat gegeven moeten respecteren. Als zoon van een hovenier en een boerendochter is dat idee me met de paplepel ingegoten. Een idee waarvan ik iedere dag dankbaar gebruik maak. Omdat het werkt. 

Opleidingen

Uiteraard heb ik de nodige sportopleidingen gevolgd, gecombineerd met het geven van lessen op verschillende sportscholen. Van krachttraining en aerobics tot spinning en gymnastics waardoor ik veel disciplines van het vakgebied beheers en kan toepassen. 

Manager

Na het beroepsonderwijs ben ik voltijds gaan werken als Personal Trainer en masseur. Dankzij mijn vroege start heb ik niet alleen alle belangrijke ontwikkelingen in de branche meegemaakt, maar ook veel ervaring opgedaan. Dit leidde al snel tot meer taken en verantwoordelijkheden binnen diverse sportcentra. De stap naar ‘managen’ was een logisch gevolg daarvan. En nu, na jaren als trainer en manager bij exclusieve studio’s en sportcentra te hebben gewerkt, is de tijd rijp om zelf te gaan ondernemen.