Turning potential in to REALITY.
 
     

Over Blazesports

Wij zijn Tim Schraa en Mark Winter en samen vormen wij Blaze Sports, wij zijn  Trainer-Coach in de volle betekenis van het woord. Voor ons betekent dit met zorg en aandacht mensen leren hun lichaam te begrijpen, laten zien wat de mogelijkheden zijn en ze het plezier voor sporten te laten (her)ontdekken. Dit is wat wij het liefste doen en waar wij inmiddels ruim 15 Jaar ervaring mee hebben opgebouwd. Waarom doen wij dit?  Om Mensen terug in hun kracht te zetten en het vertrouwen terug te geven in hun lichaam.

 Natuur

Onze filosofie is dat alles aspecten van gezondheid en fitheid met elkaar samenhangen, dit betekent dus ook dat ook wij deel uitmaken van de natuur en we dat gegeven moeten respecteren. Kort gezegd: Gezondheid is een breed begrip waarin Voeding, Training en ontspanning allemaal raakvlakken hebben met elkaar.

Opleidingen

Uiteraard hebben wij verschillende opleidingen gevolgd om ons vak goed uit te kunnen oefenen. Zo hebben wij beide een afgerond wellness trainer/coach diploma en zijn wij gecertificeerd sportmasseur. 

Ervaringen

 Mark Winter is begonnen met het geven van groepslessen en fitnesstraining/personal training tijdens en na de opleiding, al snel groeide zijn aandeel in de sportscholen waar hij deel van uitmaakte behoorlijk en kwamen naast groepstraining en diverse lessen/training binnen sportscholen al snel managementtaken en andere verantwoordelijkheden bij. Inmiddels heeft Mark diverse 'high end' sportscholen helpen opbouwen en heeft zo door de jaren heen vele clubs kunnen helpen betere resultaten te behalen. 

Tim Schraa is ook begonnen met het geven van Groepslessen, fitness- en personal training tijdens de opleiding, na de opleiding heeft hij zich volledig gestort op personal training en public speaking. Dit resulteerde in een baan als Spa/Fitness Manager op Royal Carribean, Voyager of the Seas, hier heeft Tim veel ervaring opgedaan in het runnen van een Luxe Spa en tevens als spreker over lifestyle en motivatie. 

Voor zowel Mark als Tim is het nu tijd om zelf de wereld in te stappen met onze eigen, door de jaren ontwikkelde, visie,  zo is de merknaam Blaze Sports in Oktober 2020 ontstaan. 

Ons doel? iedereen die meer uit zijn lichaam wilt halen, beter wilt presteren, zich langer en beter wil kunnen concentreren, meer energie wilt voelen en uitstralen laten zien welke kracht er schuilt in zijn of haar lichaam.