Mark
 
           Winter 

Misie en Visie 

 Ik wil graag zo veel mogelijk mensen en organisaties helpen om weer in balans te komen. Dit doe ik door de driehoek – ook wel: het spanningsveld - tussen BEWEGEN, VOEDING en RUST constant aan te passen, te monitoren en te beïnvloeden.

 Mijn eigenschappen die me helpen om succesvol te zijn:

·     Zekerheid en kundigheid

·     Respect en loyaliteit

·     Harmonie, integriteit en vertrouwen

-   Compassie, nederigheid en dankbaarheid

·     Doelgericht en efficiënt 

·     Zaaien en oogsten  

Iedereen waar ik mee werk en die ik begeleid maak ik met deze eigenschappen bewust van hun eigen lichaam en geest. 

De begeleiding vindt zoveel mogelijk plaats in de natuur of in sportcentra. Door de huidige maatschappij zijn wij steeds verder verwijderd van onze eigen natuur, zien wij ons niet meer als deel van het geheel en begrijpen we niet meer waarom ons lichaam zo reageert zoals het doet. Ik zal je proberen te leren om je lichaam te begrijpen en hiermee te werken, met de krachten en de zwaktes. Je zult merken dat er dan zóveel meer mogelijk is!